Motoroutlet becomes Joma moto!


Visit Joma moto
Bell

Bell Bullitt Black

€499,00
Fast delivery
Professional advice
Low prices
Easy return

iDEAL Bancontact / Mister Cash Bank transfer MasterCard Visa Maestro Invoice

Bell Bullit

Gebaseerd op de originele Star helm van Bell uit de jaren 60, als echt stijlicoon. De authentieke look is gecombineerd met hedendaags comfort en up-to-date veiligheid. De Bell Bullit is een integraalhelm die elke rijder van een retro motor of café racer wil bezitten. Om de look nog meer te personaliseren geeft Bell de optie om het strakke vizier te vervangen met een getinte versie of het opvallende Bolvormig (Bubble) vizier. Het laag uitgesneden kinstuk en groot vizier geeft de rijder een beter overzicht tijdens het rijden.

Op vlak van veiligheid moet de Bell Bullit niet onderdoen. De helm heeft zowel de DOT keuring als de Europese ECE keuring doorstaan. De helmschaal is gemaakt uit het lichte maar zeer sterke glasvezel materiaal dat in 3 verschillende groottes bestaat voor een verbeterde pasvorm. De lichtheid van glasvezel komt het draagcomfort ten goede. De EPS liner (schuim beschermingslaag) heeft een variabele dikte die voor optimale schokabsorptie zorgt.

De uitneembare en uitwasbare binnenvoering is in suède en heeft antimicrobiële eigenschappen die geurhinder voorkomen. De binnenzijde is afgewerkt met hoogwaardig leer zoals in de originele Start helm. Het geheel wordt afgesloten met een Dubbel-D sluiting die gekend is uit de racerij. Deze sluiting is ook nog eens afgewerkt met een zachte padding om schuren te voorkomen. Om voldoende verluchting te krijgen zijn er 5 metalen luchtinlaten voorzien die ook sluitbaar zijn in slechtere weersomstandigheden of koude.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »