Motoroutlet becomes Joma moto!


Visit Joma moto
Alpinestars

Alpinestars Alpinestars Missile Tech-Air 2pc Suit

€899,95
Fast delivery
Professional advice
Low prices
Easy return

iDEAL Bancontact / Mister Cash Bank transfer MasterCard Visa Maestro Invoice

Alpinestars Missile Tech-Air 2pc Suit

 

Voor zij die geen compromissen willen sluiten op veiligheid tijdens het rijden is er het Alpinestars Missile-Air tweedelig pak. Zowel geschikt voor recreatieve rijders als geroutineerde circuitrijders.

De 1.3mm rundsleren buitenlaag is sportief voorgevormd zodat deze ideaal aansluit wanneer de rijdhouding wordt aangenomen. Dit wordt gecombineerd met flexibele stretchzones ander de armen en tussen de benen. De protectoren op de schouders, elleboegen en knieën zijn level 1 CE-gekeurde  GP-R protectoren. De verwisselbare elleboog insert is wel een nieuwigheid bij Alpinestars. Ter hoogte van de schouders, ellebogen en knieën zijn externe sliders aangebracht die gebaseerd zijn op de Moto-GP modellen. Voor eventuele uitbreiding van veiligheid kan de KR-1i en KR-2i rugprotector en de KR-Ci Nucleon borstbescherming bevestigd worden d.m.v een drukknop. Beiden delen zijn verbindbaar met een interne lange verbindingsrits.

De gehele geperforeerde voorkant zorgt voor verkoeling tijdens inspanningen door middel van frontale luchtkoeling. De zones op de rug een de dijen zorgen voor een goede transpiratie en verdrijving van warmte. Langs de binnenzijde zit er een mesh-liner die gemakkelijk uit te nemen en uit te wassen is. Als extra is er een waterdichte binnenzak voorzien.

Compatibiliteit met het Tech-Air Airbag systeem :

Het Alpinestars Missile-Air tweedelig pak is voorzien op het Tech-Air Airbag systeem. Gedurende 11 jaar lang ontwikkeld en nu uitgebracht voor de consument. Afkomstig uit de moto GP maar nu aangepast voor het rijden op de baan. De extreem precieze sensors de elke beweging opmerken en G-krachten meet om zo tijdens een eventuele crash te kunnen opblazen. Voor meer info zie: Tech-Air Airbag systeem

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »